21. kesäkuuta 2012

~ KT: •Time Machine• part 2

Heei~

Jos et ole lukenut tarinan ensimmäistä osaa, sinun kannattaa se lukea. Pääset siihen tästä.
Ömh.. Nyt saatte lukea hyyvin sekavan ja tylsän kuvatarinan : D olenhyvämainostamaantarinoitani
Tämän tarinan myötä saatte tietää paljon asioita Nakan menneisyyteen (sekä ehkä tuleviin nukkesuunnitelmiin?) liittyen. Ei tämä ole mitenkään asioita hirveästi muuttava tarina, vaikka niin aluksi saattaisi luulla.. Tää ei nyt oo mitenkään älyttömän jännittäväkään, toisten mielestä kuolettavan tylsä ja toisten mielestä (en kyllä tiiä keiden :D) ehkä kiinnostava.

Oon kuitenkin käyttäny tän miettimiseen yhet yöunet ja on ollu kauhee stressi saada tää valmiiks ennen juhannusta.. Että toivon että arvostatte tätä kaikista puutteista huolimatta.. ^^''

 >VAROITAN, TARINA ON IHAN PIMEÄ<

 Laittakaa taustalle jotai nyyhnyyh- musiikkia, jos tahdotte :--D siismitä?
 Nirsk... Nirsk...
 
Tums.
Naka: - Auh..

Naka: - Huoh.. Missä mä oikein oon?
?: Loistavaa, aikakone siis toimi vielä.. Olet matkannut aina ajattomaan aikaan asti~ Tämä on tila, jossa eri maailmat voivat olla puheyhteyksissä keskenään.

Naka: - Häh, kuka sinä olet ? Miksen näe sinua ?
?: -Ai niin, anteeksi. Unohdin esittäytyä, herrasmiesmäisyyteni kärsii jälleen... Nimeni on Takato~
Et voi nähdä minua, olen toisessa ajattoman ajan keskuksessa.

Naka: - A-ahaa.. . __ . Mä tuota..
Takato: *ei kuuntele* - Kutsuin sinut tänne hieman.. sanoisinko, selvittelemään asioita.
Naka: - Niin että mitä varten? En edes tunne sinua ! >.< Ja mikä ihmeen ajaton aika, sun pää tässä selvittelyä kaipaisi !
Takato: - Heh, samanlainen kuin ennenkin...
Naka: ?!

Takato: - Tämä ei vie kauaa aikaasi, lupaan sen~ Nyt tahtoisin tietää vähän menneisyydestäsi, Naka.
Naka: Sehän tietää mun nimenkin..!
*hiljaisuus*
Naka: - Mitä menneisyyteni sinulle kuuluu ?
Takato: - Kerrohan nyt niin päästään täältä vielä tänään poiskin.
Naka: - No, hyvä on. Mitäs ihmeellistä siinä nyt olisi.. Kun olin pieni, asuin normaalisti vanhempieni kanssa pienessä talossa maalla. Muistan, että kotimme vieressä oli riisipelto, ja isäni oli siellä töissä.. Vaarini tuli meille usein kylään ja opetti minulle erilaisia karateliikkeitä, hän oli nuoruudessaan ollut mustan vyön omistama mestari.. Naapurissamme asui paljon lapsia, heidän kanssaan minä aina leikin. Se oli lapsuuteni, muuta en muista. Kuinka niin ?~
Takato: - Hyvä hyvä. Muistintyhjennys meni niinkuin pitikin. Valitettavaa kyllä, oikea lapsuutesi ei ollut noin aurinkoinen.
Naka: - ... Mitä tarkoitat ?
Takato: *huokaisee* - Tehdään tämä nyt kerralla selväksi. Kaikki oikeat muistosi on tyhjennetty ja niiden tilalle laitettu keksittyjä asioita..
Naka: - Mutta.. Miten..? Miksi..? Mitä sinä oikein höpiset ?!
Takato: - Totta se on, Naka.
Naka: - En ymmärrä tätä, kaikki on tapahtunut niin nopeasti.. Miksi minulle kerrotaan tästä nyt?! Voitko selittää?
Takato: - Ilomielin.
Takato: - Itseasiassa, voisin myös näyttää sinulle pari asiaa. Oletko valmis?
Naka: - Pa-pakko kai se on olla. 
 Takako: - Hyvä. 

 Takato: - Oikeasti olet ottolapsi, Naka. Vanhempiesi historiaa en tiedä, sillä ilmestyit eräänä pimeänä syyskuun iltana kapaloituna liikkeemme portaille, olit noin kaksivuotias. Isäni oli kelloseppä ja meillä oli kelloliike, jossa kahdestaan asuimme. Samassa kapalossa sinun kanssasi oli vastasyntynyt lapsi, isäni arveli hänen olevan pikkusiskosi, sillä olitte aivan samannäköisiä.

Isäni koki oikeaksi ottaa kapalon ja alkoi hoivata teitä kuin omia lapsiaan. Itse olin silloin noin kolmivuotias, sinua vuoden vanhempi. Hän nimesi sinut edesmenneen äitini mukaan, koska teillä oli kuulemma aivan samanväriset silmät.
Aika kului. Liikkeemme takoi rahaa. Me kasvoimme, kasvoimme yhdessä, onnellisessa sekalaisperheessä. Muistan, kuinka leikimme aina keskenämme. Olin tosi iloinen, kun sain kaksi uutta ystävää, pidin teitä oikeina siskoinani. Isäni oli tasapuolinen meitä kaikkia kohtaan ja vei meitä erilaisiin hauskoihin paikkoihin aina viikonloppuisin.Pian koitti minun aikani mennä kouluun. Seuraavana vuonna sinä tulit sinne, siskosi meitä myöhemmin. Kävimme kaikki vuorollamme pientä kyläkoulua maaseudulla. Se oli mukavaa aikaa.
 Olit jo pienenä varsin rohkea, välillä uhkarohkeakin. Väitit, ettet pelkää kummituksia, kun menimme kerran illalla niin sanottuun 'aavemetsään'. Tykkäsit juosta, olit todella energinen.
Keksityssä menneisyydessäsi vaarisi opetti sinulle karatea. Niin opetti oikeastikin, mutta ei vaarisi.
Isäni veli, eli setäni oli myös taitava karaten taitaja, ja hän aina kyläillessään opetti meille jotain. 
Sinä olit varsin taitava jo pikkuisena, johtui varmaankin geeneistä.
 Taas vuodet kuluivat. Liikkeemme rullasi hyvällä mallilla, vaikkei asiakkaita solkenaan käynytkään, olihan se sen verran pieni & vaatimaton paikka. Isä oli kuitenkin onnellinen, ja se jos joku oli tärkeää minulle, kuten varmasti teillekkin. Eräänä päivänä kuitenkin kaikki muuttui.
Muistan, kuinka sinä yönä heräsin oudon tunkkaiseen ja savuiseen ilmaan. Nousin sängystäni ja tunsin kuumuuden melkein lävistävän itseni. Kauhukseni huomasin, että oven alta pyrki lieskoja kohti huonetta. Hätäännyin ja herätin teidät. Suurin osa rakennuksesta oli ilmiliekeissä, samoin kelloliike. Isä soitti äkkiä hätänumeroon. Olimme jo valmiita hyppäämään huoneessa olevasta ikkunasta, kunnes teimme järkyttävän havainnon; siskoasi ei näkynyt missään.
Ei ollut kuitenkaan enää aikaa. Isä käski meidän kahden hypätä ulos ikkunasta. Isä yritti mennä palavaan osaan taloa huhuilemaan siskoasi. Avatessaan oven hänen päälleen kuitenkin tippui jotakin, palava kattoparru kai. Kuului vain huuto, ja sen jälkeen oli hiljaista. Vain hohtavat, ilkeännäköiset liekit nuolivat taloamme. Tuli rätisi, aivan kuin liekit olisivat puhuneet, heitelleet herjauksia päällemme. Oli kauheaa ajatella, kuinka isä kuolisi lapsuudenkotimme mukana. Me kaksi olimme aivan hädissämme, sinä sait muistaakseni jonkinlaisen paniikkikohtauksen ja aloit itkeä. Loppuyöstä en muista paljoa, olin niin shokissa. Palokunta kuitenkin saapui, ja meidät kuljetettiin setämme luo, hän oli lähinnä asuvin lähiomainen.

Pari päivää sen jälkeen, kun kelloliike/kotimme oli palanut, alkoi tapahtua outoja. Aika alkoi temppuilla. Kun suurin osa kylän kelloista oli palanut liikkeen mukana, aika ei enää tiennyt minne asettua. Kukaan ei enää tiennyt mitä kello oli.
 Eräänä talvipäivän aamuna aika kuitenkin menetti kontrollinsa täysin. Ennen tätä liikkeen raunioissa oli varmaan ollut vielä yksi kello, joka piti aikaa jotenkin paikallaan. Mutta sinä päivänä tämäkin kello pysähtyi. Muistan sen päivän. Maa alkoi täristä. Muistan, kuinka esineet tärisivät ja kaatuilivat. Tämän jälkeen kuului kova pamaus. Ja pum, olimme siirtyneet jonnekkin keskiajan liepeille. Suurin osa kylän asukkaista sekosi täydellisesti. Kaikki eivät tajunneet, mitä oli oikein tapahtunut.


Setäni pysyi onneksi järjissään. Hän oli juuri saanut suurimman keksintönsä, tekemänsä aikakoneen valmiiksi. Se oli se sama kone, jolla sinä pääsit tänne. Hän ehdotti, että siirtyisimme kaikki kolme takaisin nykyaikaan. Hän halusi samalla testata kojettaan. 
Mutta se ei onnistunut aivan suunnitelmien mukaan. Meidän kolmen sijasta vain sinä siirryit nykyaikaan, jostakin syystä. Setäni ei saanut sinua millään takaisin keskiajalle, mutta pystyimme onneksi kommunikoimaan täällä, ajattomassa ajassa. Setäni oli erikoistut myös maagisuuteen, (sukumme tapaan) ja hän päätti tyhjentää muistisi ja laittaa oikean menneisyytesi tilalle 'valemenneisyyden', jonka hän suunnitteli. Hän koki koko oikean menneisyytesi olevan liian kova pala sinulle ja koko kehittymisellesi ja ajatusmaailmallesi. Hän pystyi onneksi tekemään sen olematta läsnä kanssasi.
Takato: - Tämä on äärimmäisen vaikea pala varmasti sinulle, ja se vaatii paljon sulattelua. Minä o-...
Naka: - Miksi tämä kerrotaan minulle juuri nyt?!
Takato: - Koska ajattelin tämän olevan hyvä hetki. Jos olisit ollut nuorempi, olisit järkyttynyt. Jos taas olisit ollut vanhempi, olisi se ollut salailua ja liian myöhäistä.
Naka: - E-en todellakaan pidä tästä. Tämä on niin..
Takato: - Olen pahoillani. Ei tämä minullekkaan mitään helppoa nieltävää ole.
Naka: *pyyhkäisee kyyneleen pois* - Oletko sinä siis vielä keskiajalla ?
Takato: - Kyllä. Olen vaikka kuinka monesti yrittänyt päästä aikakoneella nykyaikaan, mutta se ei päästä minua kuin vain ajattomaan aikaan asti. Ajaton aika on oikeastaan keskiajan ja nykyajan välissä oleva pysäkki. Ehkä sillä pääsi harppaamaan kahden aikakauden yli vain kerran, silloin sinun tapauksessasi. Sinulla oli todellakin onnea.

Naka: - Kuoliko siskoni ?
Takato: - Tuota..
Naka: - Kuoliko hän tulipalossa ? *korottaa ääntään*
Takato: - Siitä voi olla montaa mieltä.. Itse uskon, että hän ei kuollut. Hän ei lähtisi vaeltelemaan yksin yöllä talossa. Ellei hän jäänyt loukkuun tai kävellyt unissaan.. Ei häntä ole täällä sen jälkeen näkynyt. Ehkä hän karkasi. Tai kuoli. En osaa sanoa. Järkyttävää se oli, ja on vieläkin joka tapauksessa.
Naka: - Ah, pääni.. Pyörryttää..
Takato: - Naka?
Naka: - Ta-Takato..
Takato: - Niin?
Naka: - Lu-lupaa että me..
Naka: - ...nähdään vielä.
Takato: - Minä.. lupaan, Naka. Minä lupaan..
 Nirsk... Nirsk...Naka: - O-oliko se unta..? On jotenkin outo olo..
Naka: - Hmmh?
 Naka: - Ei, ...
Naka: - ...ei se tainnut olla.~ ~ ~ ~ ~On vähä ristiriitaset tunnelmat, aluks meinasin hylätä koko tarinan jonnekki pölyseen nurkkaan, mut halusin silti jatkaa tätä jotenki.. D: Ihme tarinankerrontaa, iha jostai syvältä seki.. x--P
Ymmärrän tosi hyvin jos tulee vähän hämmentyneitä ja negatiivisiakin kommentteja, mutta oon kuitenki nähny tän eteen paaljon miettimistä ja vaivaa, joten.. Toivotaan, ettei niitä tule : )
Joo tää on ihan kahjo tieeedetään.. : D Kirojotusvirheitäki on varmaa vaik millä mitalla Dx
Okei en dissaa tätä enää : D

Niin ja niihin nukkesuunnitelmiin.. Tajusitte (toivottavasti?) että se liittyy jotenkin tuohon herraan joka toimi tuona satusetänä. :--DDd Takatoooh♥ Okei oon nukkunu liian vähän, pää vähä sekasin xd

~

Okeii uskon että skippasitte tuon tekstin tuossa yläpuolella mutta toivon että tämän edes luette:
Seuraava postaus tulee vasta vähän yli viikon päästä, sillä juhannuksen vietän mökillä ja heti sen jälkeen lähden leirille ja tulen vasta torstai-iltana.
Että seuraavaa postausta saatte odottaa vähän kauemmin.. n__n'' Silloin on tulossa järkevämpää antia tältä blogilta~


En selitä enää. Bye.


~Raali & Naka~

21 kommenttia:

 1. Mun mielestä tää oli just mielenkiintonen! :o hienosti toteuttu :) <3

  VastaaPoista
 2. EIEIEIEIIIIII sinä ************* hemmo väitit mulle ettet tilaa taeyangia!!! <333 Sä tilaat, mätiesinmätiesinmätiesinnnnnn! <3333 Love u! <3 Hienoa Raali, olet edistynyt!
  Tää oli I.H..A.N.A tarina, äwwww, tosi upeita noi kuvat ja toi kerronta, mä oon tienny että sussa on tollasta kirjoittajan lahjakkuutta. ^^ Tosi pelottava toi tunnelma ja kaikkee! :o Nakapienipalleropöllerö. Joo tiiän, oon seko mutta oot tehnyt nyt hyvän valinnan! <3 Kiitos! Harmi etten ehi nähä sit sun seuraavaa postausta jos postaat vasta joskus viikon päästä, mä kun lähen sillon sinne matkalle... :<
  (Ja nyt jos sanot että "Ehei, ei tänne mitään taeyangia tule", niin löydät Harry Potterin sänkys alta!!) ;o

  VastaaPoista
 3. QwQ Tää on ihana <3 Ite ainaki pidin. Kuvat ja tarina oli molemmat tosi laadukkaita nwn Ja ootan innolla Takatoa >:--3

  VastaaPoista
 4. Ihana jatko! ,>A<, Miten sie jaksoit muokata noi kuvat mie en koskaan jaksais! <3__<3 Ihanaa tulla näkeen tääl Tae~

  VastaaPoista
 5. tää on mahtava tarina, turhaan tätä dissaat surkeeksi :--D

  keepdreamingpullips.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Ihana tarina. Jään innolla odottelemaan, millainen herra sieltä joskus näyttäytyy ;3

  VastaaPoista
 7. Ahhh, tää oli LIIAN ihana, mielenkiintoinen, Upeesti toteutettu ja, öööhh..., KAIKKEA ;DDDDD Oon ihan kananlihalla ~.~ x) En tiedä mitä sanoa, änkytän täällä vaan jotainn! ÖwÖ :) Tähänhän tulee jatkoa tai muuten.. eh, et halua tietää! x----)) Ostatkin taeyangin, ja sä uskottelit mulle ostavas Dalin! CC:
  Yks on tollai kirjailijalahjakkuus, onhan se tullut jo monta kertaa varsin selväksi, varsinkin silloin aina kun repeillään teillä niille sun ihanille runoille ja muille tarinoille, mitä oot joskus aikoinaan kirjottanut, ne on oikeesti ihan huippu hyviä, vaikka ne riimit naurattaakin xDD Tää oli paras kuvatarina mitä oon koskaan lukenut, KELTÄÄN! Oon ihan tajuttoman iloinen, että pääset sinne Pariisiin ostamaan sen nuken! ;33 Naka oli taas niin tajuttoman suloinen! ♥♥ Rakastan sun blogias, paras kaikista, 4 ever! ^^ ♥ Ääää, haluun ladella tähän vielä kilometri tolkulla tekstiä, mutta sit tää menee jo aikas yli :"D Noi kuvat oli taas niin hyvälaatuisia niinkuin aina ja ne oli aivan super-upeesti muokattuja! Oon ihan hullulla päällä täällä, kun oon niiin iloinen sun puolesta, morsoseni! ♥ Lopetan tän nyt suosiolla tähän, kiitän! :)

  http://nukketarina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, nähään maanantaina leirillä, pidetään superkivaa! ♥

   Poista
 8. VOOI PERKELEE MINKÄ HEITIT!!!!!!! D:<
  Tää ei ensinnäkään ollu huono, kahjo, eikä mikään(millälailla nyt tätä haukutkaan..)
  Jaja veikkaan, että se Tae on Arashi *__*
  Sopis sulle nam<3
  Jaja tää tarina oli erittäin MIELENKIINTOINEN, RAALITUS von. RITATUS<3
  Ja toi ei missään nimessä tarkottanut mitään pahaa! ):<
  Nonii, mää vejän ruksit noitten sun höpötysten päälle, missä vaan jaaritat, että tää oli huono ja blaablaa..
  Nonii.. tehään tää kertaheitolla selväks,,
  TÄÄ OLI AIVAN PARAS OLALAA LUEN TÄTÄ VISSIIN VIELÄ ENSVUONNAKI TÄHÄN AIKAAN OHLALA!!<3<3<3<3 KIITOS TÄÄ OLI JUST TÄLLANEN OMG LÄHEN MAANANTAINA PARIKKALAAN, JA TÄÄ OLI IHANA TÄLLANEN ISKUPOTKUTARINA, ETTÄ NYT LÄHDEN SINNE VOIMAKKAAMPANA KUIN KOSKAAN! siisjoo.. MUT OMG SÄÄ JATKAT NÄITÄ TARINOITA TÄÄ OLI _MIELENKIINTOINEN_ JA _IHANA_ ENNEN KAIKKEA!!
  Mää olin silleen 'Hei, Raali on postannu. Voois käyä kahtoon:)'
  Sit tipuin tuolilta ku luin tän! O_______O
  Ja minä arvostan sitä, että valvoit tämän takia, nimittäin määki oon valvonu kans tarinoitten takia, enkä sit oo julkassu niitä.. AAAARGHT OOT KUULE MELEKONEN HÄMÄHÄKKIPOSSU!!! <--- Hyvällä<3
  Eeh siinä meni sitte mun juhannuskarkit ku luin tätä tarinaa*masennus*
  Mutta oli se sen arvoista!! Jaja sää oot muuten samanlainen ku minä O__o 'Tää on niin froom äässs..! Eeh no julkasen silti':D:D:D:D: Voivoi taas paljastui yksi nolo asia minusta*laahus* Ohaha tää oli oikeesti nannaa ampamopopo<3<3<3<3<3 Joo oon ihan hihhulihei aarght mun pitäs olla selvin päin, ku pitäs mennä tekee grillivartaita, mutta murr nyt multa menee vissiin vihanneksetki tikun ohi!!*masen*
  Vooi viddu sano Mage & Viljami ku tätä luki halleluujaah OMG!!
  Nomutta mites tää komma nytt näin meni..? Ei oo mun syy.. Se on sulkapallon vika!! Ja jäätelökioskin! Hehhee nyt voinki vissiin mennä Kalajoen juhannukseen, ku oon jo valmiiks sekasin B)) Nooh mutt aah sää et enää jaksa lukee näitä mun sekotuskommia, joten paipai:)
  Peeäs,, en sit lukenu tätä kommaa ennenku laitoin, että en sit tiiä, että mitä oon kirjottanu.. *huoh* Mutmut kertakaikkisenihastuttava!!<3
  Aamen ja ruokokoira luikkii nyt häntä koipien välissä vampyyreilemaan ja juomaan verta~ Kiitos aamen olen puhunut~<3

  VastaaPoista
 9. UPEE TARINA! owo Aivan sairaan hyvin tehty ja suunniteltu. Mielenkiintonen.
  Jatkaksä tätä siis vielä? Ainaki haluun lukee lisää nwn JATKA IHMEESSÄ! :3

  Ja muuten, liityin lukijakses. Liitytkö mun? :)

  miksunnukkeblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Tää on niin paras, sä julmaaaaaaaaa! <3333333 MITEN JOKU VOI OSATA NÄIN HYVIIIIINNNN! <33333333 MITEN SÄ PYSTYYYYYYT? Ö 3 Ö ÄÄÄÄÄÄ, JAKU SÄ VÄITIT ET TÄÄ ON SURKEEE! ÄLÄLÄLÄLÄLÄ, ET ENÄÄ IKINÄ SAA SANOO NOIN, TÄÄ ON OIKEESTI PARAS, KATO NY MITÄ KOMMENTTEJAKI SAAT, IHANA!!! Oeeee, sä oot hankkimas taee, mä haluun tietää sen mallin jajajaja kaikkeeee, mulle voit kertoo kaikennnn! <333333 Ääää, toi oli niin surullinen toi sen oikee menneisyys, mut niin hyvä, katoin tän meijän telkalla, ni vähä mä liikutuin tosta sen menneisyydestä, se on niin karmaisevan jännittävän ihanan superyyber jännittävän ihana! <33333333333333333333333 Sä oot paras, tää blogi on paras, naka on paras KAIKKI SUSSA, SUN BLOGISSA, SUN NUKEISSA JA KAIKESSA ON PARASTA MITÄ MÄ TIIÄN. Vähänkö masennuin ku katoin tän.. sitte katoin tota mun draama tarinan seuraavan osan kässää.. Ööö, tällästa paskaako mä teen?? ._________. Sitte tää tarina sai mut jotenki niin yyber iloseks ku tää on JOTAIN NIIN IHANAAA! <3333 USKO SE, JATKA TÄTÄ JA HETIIII! JA HYVÄ TULOS TULI TOSIAAN KU KOKO YÖN PÄNTTÄSIT TÄTÄ! <3 Sä oot mun JUMALAA!!! <3 Voiiiiiiiiii! Ö 3'Ö *kuolaa* * w * Maailman paras blogi, maailman parhaat postaukset~ Nakaki on niin ihana, että! <3 Tykkään sen huulista paljo ja muistaki meikeistä~ Jajaja toi kello juttu oli tosi hyvin keksitty... Kun taas.. nää mun tarinat.... xD Nojooo~ Ääääääää, mä en keksi enää mitäää ku tää oli niin hyvä et vei mun sanat suusta OMGGGG!!!!! <3 Ihanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus~ En tajuuu, sä vaa oot KOKO UNIVERSUMIN PARAS BLOGGAAJAA!!!!!!! <3333333333333333333333333

  Näh, eihän tästä tullukkaaa mikää kilometrikommentti, mut tää saa kelvaa.. TT_______________________________________________TT

  Nukkeblogini~ http://eltsunpullipblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. MAAAAAAAHTItarina :DD Eiku oikeesti!! Muokkaukset, NAM! Takato, NAM! Juoni, NAMNAM NYANYAN! Kuvat, NNNNNNNAMMM!
  Tarinan yhteisarvosana: NYAN NAMMM

  VastaaPoista
 12. Jeeees, jatkoa. :D

  Täähän oli hyvä tarina, miksi olet noin itsekriittinen Raali hyvä? :3
  Tosi hyvä ja jännittävä tarina, vaikea tässä on enää pistää paremmaksi kommenteissa kun nuo äsköiset on noin valtavan pitkiä... :D
  Mutta olen edellisten kanssa samaa mieltä, mahtava tarina, pidin kovasti, ja Naka on hyvin kaunis neitonen. owo ♥
  Pidä hauskaa mökillä~!

  VastaaPoista
 13. Mua niin raivostuttaa toi tollanen käytös, se on tosi säälittävää! >:C Etteks te ymmärrä, että jotkut ei edes saa kunnollisia kuvia ja te täällä valittelette että nää teidän super upeet ja mahtavat kuvatarinat on huonoja, surkeita, TYLSISTYTÄVIÄ?? D: Kuule nyt jo lehmätki lentää! Oikeesti tää oli hirveen upee kuvatarina, ei ollu mitään turhaa pälpättelyä, ei sitte ollenkaa ^^ Kuvat oli tosi hyvälaatusia ja ihanasti muokattuja, mun omat persoonalliset suosikit oli toi kyntiilä-, ovi-, tuli-ja kellokuva <33 Jaja jatka mahdollisimman pian, seuraavas postauksessa toivoisin et olis vähemmän tota ittemsä haukkumista ;D

  VastaaPoista
 14. WOW, aivan mahtavia kommentteja jokaikinen, on nyt pakko vastata kaikille erikseen, niin paljon tavaraa sieltä tuli : D

  Shiro: Hih, kiitos!~ ^^
  Annika: Joo, niinpä taisin tehdä. :D Mutta kiitos kauniista sanoistasi<3 (; Noo, en tiiä halusitko ees nähä sitä mutta joo :--D Ja hyvää matkaa sulle !! :))
  Mobe: Voi kiitos! ♥ (: Kiva, mäkin odotan.. ;)
  DogSysteri: Hah, en kyllä itekkää tiiä :--D Mutta kiitos<3
  sanniska: No kiitos~ ^^
  Bansku: Kiitos! ^^ Hih!
  Melli: Oumaigaad, aivan ihana kommentti! <33 Kiitos ihanista sanoistasi !~ ^^ Ei edes sanat riitä kertomaan, kuinka kiitollinen oon<3 Kiitos! Juu, nähdään leirillä ! ^^
  Kycoko: MITÄMITÄMITÄ ouu maailman pisin kommentti ever (ainaki joka mulle on tullu :D) Kiitos aivan älyttömästi sullekkin, en ymmärrä miten vaivaudut kirjottamaan noin ihanan ja pitkän ja hullun kommentin mulle ;___; tässähän ihan herkistyy.. <33 Mutta siis KIITOS! <3
  miksuperuna: Kiitos tosi paljon ! (: <3 Juu, käyn kurkkaamassa blogiasi ^^
  ChikaLove: Vooih, vielä lisää kilometrikommentteja, en kestä, ootte ihania! <33 Kiitos älyttömästi! (': Huhhuh, olen imarreltu.. x///x
  Misteliruusu: Voi kiitos! <3 ~ ^^
  Will: Hih, kiitoksia ! :3 ♥ Ömh, oon aina ollu aika itsekriittinen, pitää vähän yrittää höllätä :--D
  Sansa: Joo, tiedän että valitin vähän liikaa, mut halusin vaan kirjottaa sen miltä musta oikeesti tuntu. >.< Nyt ku tohon tarinaan on tottunu ni ei se niin paha ookkaan :) Kiitos silti ♥ Joo, yritän vähentää sitä jatkossa :'D

  VastaaPoista
 15. Vähänkö oli jännä ja surullinen, ja ihana tarina o___O <3 Sain niin jännän tunnelman tarinasta... <3 Luin ton tarinan pariin kertaan jo :D


  ~ cherry-thisisadreamofmydolls.blogspot.com

  VastaaPoista
 16. Tälleen ohimennen et onko toi kello kuva otettu sun mummon luona ? :D Kun sullahan on sellainen postaus kuin "mummolla" ? :) Niin siinä postauksessa oli mun mielestä aikas samanlainen kello ? :D

  Joo oli aika turha kommentti :3


  cherry-thisisadreamofmydolls.blogspot.com

  VastaaPoista
 17. Oot ihan kauheen ilkee, ku haukut tätä kuvatarinaa jatkuvasti ! ~ Täähän on parempi kun monet vaivalla väännetyt kirjat! >o< Niin sulavaa tekstiä joka tarjoaa sydämmen tykytyksiä ja suuria tunteita alusta loppuun asti. Eikä se näytä vielä riittävän, kun sä oot kaikenlisäks nii hemmetin hyvä kuvaamaan ja muokkaamaan kuvias. >.< Tää kuvatarina on ihan hiton kiinnostava, mä en voi tajuta, miten sä pystyt tekemään tällästä YHDELLÄ NUKELLA?! Mulla on vaikeuksia kuvatarinoiden tekemisessä, vaikka mulla on kaks!~ Olet oikeesti todella taitava ja ainakin minä ja varmasti monet muutkin esim. Sansa, luetaan tätä innolla ja aina odotetaan, että postaisit~! Olet tosi taitava ja on melkein raivostuttavaa lukea, kun haukut näinsuurenmoista tarinaa~ >:// Tää osa vasta olikin jännä, palan halusta lukea tän seuraaavan osan !!

  (piies: sori myöhänen kommentti ;//)

  VastaaPoista
 18. Cherry: Kiitos ! nwn ♥ Haha, ihme että muistat sen postauksen :'D Ja joo, mummoni kello se on ^^
  Rasberry Shortcake: Kiitos huikeasta kommastasi!~ ;--3 ♥ En tee ainakaan näillä näkymin tarinasta lisää osia, niitä voi joutua hieman odottamaan, jos niitä nyt ylipäätään koskaan tuleekaan :P Mutta katsotaan~ ^^

  VastaaPoista
 19. Äwwäwwääää! O u O
  Ihan ääälyttömän hyväää! Niin upee et en tiiä mitä sanoa! owo
  Niin upee tunnelma ja kaikkee... tilaat taen!? OwO Jeijjj!

  Vielä kerran: Toi oli paras mitä oon KOSKAAN lukenu! xD

  www.LoveForPullip.blogspot.com

  VastaaPoista
 20. Love. ♥3♥

  dollsarefantasy.blogspot.fi

  VastaaPoista

kommentoithan? ;3 ♥