12. elokuuta 2012

~KT ★ Because I'm a monster ★

Moi ! ^^

Tässä ois nyt tää tarina jota lupailin aikasemmin.. (:
Jos et ole lukenut kahta edellistä Time Machine - kuvatarinaani, suosittelisin lukemaan edes sen jälkimmäisen, johon pääset tästä. Kesän viimeiset päivät ovat käsillä ja ilma tuntuu jo viileältä.
Pian ruskan värit lipuvat puiden lehtiin ja värjäävät ne syksyn merkiksi.
Naka: Niin paljon on tapahtunut.. En voi vieläkään käsittää mitä todella tapahtui.
Naka: Minulle uskoteltiin, että lapsuuteni oli onnellinen, sellainen kuin muillakin. 
Todellisuudessa osa siitä olikin täyttä painajaista.
Naka: Toisaalta, tehty mikä tehty~ Minua tahdottiin suojella ikuisilta ikäviltä muistoilta, olinhan vasta nuori.
Naka: Oikeastaan minulle valehdeltiin. Muunneltiin totuutta..
Mutta kai se silloin oli helpoin ratkaisu välttyä ongelmilta.
Samalla hetkellä joku vakoilee Nakaa hänen aavistamattaan..~Naka: *mietiskelee edelleen itsekseen*
Räksis.
Naka: - Mikäs se oli? *vilkaisee äänen suuntaan*

Naka: - No jaa.. Väliäkö sillä~
*askelia*
Naka: - Mit..?
?: - Hauska tavata...
?: - ...Naka.
?: - Herää.. T__T
Naka: - M-mitä tuo nyt oli?!
?: - Njaa, tahdoin vain kokeilla olenko vielä hyvässä iskussa.. Voimani näet voivat ruostua~ Olit oiva koekaniini ^_^
Naka: - V-vai niin.. Mitkä voimat..?
Naka: - No mikä oikein olet? Keijuko? -_-
?: - Hah, oletpa hauska..?: - Olen Kim, siskosi.
Naka: - O-oleko sinä..?
Naka: *pomppaa pystyyn*
Naka: - ...siskoni?
Naka: - Olet elossa?
Kim: *nyökkää*
Kim: - Tästä päästiinkin sopivasti itse asiaan..~
Kim: - Kerron sinulle nyt minun menneisyyteni.

 ↑ nyt soimaan!Sinä yönä, kun se pahuksen tulipalo pääsi valloilleen, olin mennyt yöllä keittiöön hakemaan vettä. Yhtäkkiä huomasin, kuinka talo roihusi. En tiennyt mitä minun olisi pitänyt tehdä, sillä ulospääsyä ei ollut. Te olitte talon toisella puolella, ja tuli meidän välissämme. Yritin huutaa teitä, mutta ette kuulleet minua liekkien ilkeän rätinän läpi. Siispä päätin (tyhmänä) piiloutua. Ryömin keittiön alakaappiin ja suljin oven. Luulin, että olisin turvassa siellä.
No, savu valtasi keittiön. Tunsin kuinka kuumat liekit polttelivat minua puisen kaapinoven läpi. Oli pimeää, olin yksin, enkä tiennyt missä olitte. Asiaa ei helpottanut, kun kuulin Takaton isän huudon. Olin varma, ettei hän selviäisi. Talohan oli liki umpiliekeissä! Mutta jostain syystä liekit kiersivät minut. Ne eivät pyrkinetkään sisälle kaappiin, vaan nuolivat sitä ulkoapäin jättäen minulle tilaa hengittää ja ehkä jopa selviytyä.
 Olin ollut siellä jo hetken, kunnes kylmä tunne valtasi minut ja joku raotti varovaisesti kaapin ovea. Olin aivan hiljaa, hengitykseni ei kulkenut. Oven takaa paljastui epäselvä, tumma hahmo joka ojensi minulle kätensä. En hetkeen tehnyt mitään, katselin vain hahmon ympärille, joka seisoi liekkien ympäröimänä. Vapisten tartuin hahmon käteen. Se kiepautti minut syliinsä, hulahti seinän läpi ja juoksi yön pimeyteen. En osannut ajatella järkevästi. Sehän oli juuri juossut seinän läpi!

Ei kulunut aikaakaan, kun olimme vanhalta näyttävän rakennuksen luona. Hahmo ei puhunut minulle mitään, mietin osasiko se edes puhua. En tiedä oliko se edes ihminen.Pian se esitteli itsensä. Hahmon nimi oli Xen. Se sanoi olevansa jonkinlainen kioku- olento, joidenka tehtävänä on imeä itseensä ihmisten kauheimpia muistoja näiden nukkuessa. (herättyään ihminen menee shokkiin, kuolee tuskallisesti ja katoaa) Kun kiokut ovat tämän tehneet, he vievät muistot 'pomolleen' Kashiralle joka syö muistot (ne ovat siis sen ravintoa). Vastapalvelukseksi Kashira antaa kiokuille jokinlaisen erityistaidon heti näiden muodonmuutoksen jälkeen, se on tavallaan taikavoima. Joka kerta, kun kiokut tuovat muistoja Kashiralle, molemmat voimistuvat. Kashirasta tulee aina vain mahtavampi hallitsija ja kiokuista entistä lahjakkaampia taikojia. Mutta siinä on yksi pieni mutta. Kashiralla on aina etuoikeus, sillä jos joku kioku tekee jotakin, mistä hallitsija ei pidä, se voi riistää kiokun voimat, jolloin urakka täytyy aloittaa alusta. Kiokuiden taikavoimat eivät kuitenkaan tepsi Kashiraan, joten he eivät häntä voi satuttaa~ Xen sanoi olevansa erityislaatuinen kioku, oikeastaan virallisesti cho-kioku. Ne ovat sellaisia kiokuja, jotka valitsevat ihmisten joukosta sopivia yksilöitä uusiksi kiokuiksi.
Xenin kertomus sai kylmät väreet kapuamaan pitkin selkäpiitäni, mutta se jollain kummallisella tavalla kuitenkin kiehtoi minua. Xen sanoi, että minusta pitäisi tulla kioku. Kauhistuin, sillä tajusin, etteivät nämä oliot aikoneet mitään hyvää ihmisille, päinvastoin.
Kun vastausta ei kuulunut, Xen alkoi käydä hankalaksi. Hän sanoi, että vastapalvelukseksi minun pelastamisestani minusta olisi tultava kioku, vaikka sitten väkisin. Hän lisäsi vielä, että minulla on siihen jonkinlainen kutsumus, hän näki sen heti ja kai juuri sen takia pelasti minut. En silti halunnut olla osa likaisen Kashiran kioku- armeijaa. Tuntui kuin olisin umpikujassa, pahimman painajaiseni keskiössä.
Olin erittäin vastahakoinen, ja Xen päätti antaa minulle enemmän etuja. Hän sanoi, että olisin kyllä täysverinen kioku, mutta saisin pitää ihmisyyteni. (hän ei tälläisiä erikoissopimuksia tee usein, mutta tässä tapauksessa kyllä, sillä olin vasta niin nuori) En siis muuttuisi kammottavaksi varjohiippariksi, vaan ulkonäköni pysyisi samana. 
Asia oli sovittu. Merkiksi sopimuksestamme hän antoi minulle riipuksen, jossa on sydäntä muistuttava medaljonki. Näin minut tunnistaisi kiokuksi tavallisesten ihmisten joukosta. Sitä ei tarvitsisi käyttää jatkuvasti, pakollisesti ainakin työtehtävissä. Se sana sai minut tuntemaan oloni sydämmettömäksi tappajaksi. Hän myös 'lisäsi' minulle uuden nimen, joka on kioku-nimeni. Olen siis Kim Lee Xoi Takamura. Näin minut ainakin tunnistetaan kiokuksi, jos riipus sattuukin hukkumaan. Kirousta ei myöskään voi purkaa, paitsi jos korun omistaja (tässä tapauksessa minä) rikkoo sen. Mutta tällöin korun omistaja myöskin kuolee. 
Toisinsanoen, sopimus on ikuinen~
Mutta muutos ihmisestä kiokuksi ei käynytkään aivan siten kuin olisin osannut odottaa. Se oli nimittäin tuskallisin kokemukseni ikinä. Oikeasti, se oli aivan kamalaa. Xen lausui omituisen kuuloisen loitsun ja toimitti jonkinlainen rituaalin. Päätäni alkoi särkeä aivan tolkuttomasti ja se täyttyi aivan järkyttävillä asioilla ja näyillä. En uskalla edes puhua niistä. Xen selitti, että tämä olisi valmistautumista tulevaan, minun täytyisi tottua tällaisiin tuntemuksiin, sillä minähän imisin ihmisten muistoja, eikä sitä ikinä tiedä millaisia kauheuksia kukin pitää sisällään.
Kun muutos oli ohi, oloni oli huojentunut. Se oli viimein ohi. Olin saanut kärsimyksen taidon, jolla voisin aluksi tainnuttaa ihmisiä ja myöhemmin voimieni kasvaessa jopa saada heidät kitumaan kuoleman partaalla. Uudet voimani pelottivat minua paljon, enkä tiennyt miten käyttää niitä.
Aika kului asuessani Xenin suojeluksen alla. Sain häneltä tärkeitä oppeja ja neuvoja kiokun tehtävään. Niin jatkui vuosia, hän oli ikäänkuin opettajani. Kun olin tarpeeksi vanha aloittamaan kiokun oikeat tehtävät, Xen lähetti minut tänne aikakoneellaan, joita hän sanoi maailmassa olevan vain kaksi laatuaan~
Hän lähetti minut tarkoituksella nykyaikaan, täällä olisi paljon enemmän hyviä kohteita. Kim: - Ja täällä minä nyt olen..
Naka: ...Naka: - O-olen pahoillani kaikesta mitä olet joutunut kokemaan.. En voi vieläkään oikein ymmärtää, mutta...Kim: - Äh, mitäpä tuosta. Uskon syvästi, että se olisi tapahtunut joka tapauksessa. Olen hirviö joka tapauksessa, Naka.
Naka: - E-en usko, että niin on. Sinähän vain imet ihmistä kauheita muistoja ja..
Kim: - ...tapan heidät. Niin, aivan.
Naka: - M-mutta.. Kenen muistot aiot kaapata ensimmäisenä?
Kim: *nousee äkisti seisomaan*
Kim: - Ehkä ensimmäinen kelpo uhri..
Kim: - ..voisi olla siskoni ?

 

~

Heh, varmaankin huomasitte, että Nakan chipit ovat vaihtuneet c: Kyllä vain, sain nuo ChikaLovelta synttärilahjaksi, kiitos vielä miljoonannen kerran sulle :D ♥ Musta ne ainakin sopii Nakalle, kaipasinkin neitiin jotakin muutosta.. c: Mitä mieltä te olette?~

Noni, olkaas hyvä, HUUH, siinä setarina viimein on.. -__- Tuli aika tylsä, toivottavasti jaksoitte lukea ^^''
Pisteet niille jotka tajus tästä edes jotain.. :D
Tungin nyt kaiken ton hölynpölyn tähän samaan tarinaan, mutta jatko-osa/osia on (ehkä?) tulossa.
 Toivon todella ettette (outo sana, kirjotetaaks se noin? ö_ö) hätistä mua maanrakoon, sillä näin kumminkin tän tekemiseen paljon vaivaa ja mieeettimistä oli taas kerrakseen.. c:
Anteeks muuten, noi Kimin asennot on tosi tönkköjä, koska stock-kroppa.. D:

~

Sitte heitetään tähän samaan vielä haaste, jonka sain Banskulta c:


1. Suomalaisten nukkeilijoiden söpöimmät nuket TOP 5
Ooh, julma kysymys, niitä on niin monta!
2. Lempi elokuvasi?
Mm.. Niitä on monia, mut tykkään Hohto- nimisestä elokuvasta paljon.. c: Ja on noi kaikki Potteritki tosi hyvii :D
3. Luetko mangaa? Jos luet, mikä on paras sarja?
Juu kyllä! Paras on varmaan Soul Eater ^^
4. Millä kameralla kuvaat?
Canon eos 500d (:

5. Lempi vuodenaikasi?
Kaikki omalla tavallaan ~ Mut ehkä kesä kumminki.
6. Kuka on nukkeilijaesikuvasi?
Moniamonia.. (:
7. Mikä oli todistuksesi keskiarvo? >:D
Tais olla tasan 9.0 c:
8. Monta nukkea omistat?
2 ~
9.Mikä on lempparisi nukeistasi?
En osaa sanoo ö__ö Mut ehkä kumminki nyt Naka, koska toi Kimin stock-kroppa ei inspaa eikä innosta, ei sitte yhtää ! Ja nyt ku Naka sai noi uudet simmut, niin se on musta entistäki ihanampi~
10. Paljonko kello on nyt kun teet haastetta?
21:27 
 
11. Parhaat blogit TOP 10
Tos reunassa näkyy joitain c: Mut on monia muitaki tosi hyviä!~

Toodella hirmuisen iso kiitos muuten viime postaukseen kommentoineille~! :3 ♥
Olette ihan mahtavaa sakkia ! ^__^

 En osaa sanoo ollenkaan, milloin seuraava postaus tulee.. :c Koulutki alkaa ja kaikkee.. -__-
 Toivottavasti piditte kaikesta huolimatta edes hiukan tästä sekavasta tarinasta, moro ! (:


  ★ Raali, Naka & Kim


15 kommenttia:

 1. AAAh c ; ♥ Nakan simmut ovat ihanat. >w< Sopii hyvin sinisen peruukin kanssa. (8 .. Kt oli uskomattoman upea, hyvä ja mielenkiintoinen. Miten sulla on noin pirkatin paljon mielikuvitusta keksiä toi kaikki?! :--D Mä en tajua. Molempien tyttöjen menneisyys on todella hyvin keksitty, vaikka ovatkin hieman surullisia, mutta eihän siinä sit mitään jännitystä just ois jos se rakentuis kukkasista. owo Oijoijoi, Kim on syötävän söpö. >w< ♥ Umn. Ja hänen peruukkinsa on jtn namia. owo

  http://hikukin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oi kun jännä! owo
  Tosi upeasti toteutettu tarina kyllä! Odotan innolla seuraavaa osaa! ^w^
  Sopii hienosti Nakalle nuo uudet chipsit. :)) Ja Kim on niin suloinen... ♥ Ainakin ulkonäöltään, vaikka kuinka tappaja olisikin. :DD
  Mielenkiintoista, mielenkiintoista, jatka hetipian!

  VastaaPoista
 3. Nakan chipit ovat suuuri rakkaus ♥ *w* Ne sopivat sille ihan liian ihanan hyvin.
  KT puolestaan oli mahtava! Paljon tekstiä.. muttei haitannut yhtään! ^w^ ~ Miten himskatissa keksit ton juonen tuohon? Voiko jollai ees olla tollasta mielikuvitusta.. OwO
  Kim on niin sievä~ Sen peruukki ja chipit on silmänamia 8'3 ~ ♥ Tuo vika kuva on.. pelottava >w< Nään siitä varmasti painajaisia. Pikkupahis-Kim. ♥

  http://tanssiapieninaskelin.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Naka on liian ihana! Noi uudet chipit sopii täydellisesti... ♥ Ja Kimkin (:D) on kans tosi söpö, vaikka oliskin pahis. *o* KT oli kyllä upea! Harvalla riittää mielikuvitusta tuollaiseen niin erilaiseen tarinaan, kun tuommoista ei nyt kovin helposti löydä muista blogeista. ;--D

  Lukijoita?

  http://nukkemeri.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Nakanuudet simmut sopii sille tosi hyvi:3 Ja aivan älyttömän ihana tarina<3 luin iha kaiken jopa noi sun höpötykset:D

  http://munecasdelamagia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Iiiiiihanaaaah!!! ;__; ♥ Joku osaa tehä ihan pikkasen ihania tarinoita! c': Tää oli niin mahtava, eikä TODELLAKAAN tylsä. >:( Miten voit ees sanoo tolleen?! >( Nakalle sopii tosi hyvin noi chipit, se on wääää niin sulonen. c: Ja pikku Kim, vai on se pahis? o; Huiiiii, jäi liian jännään kohtaan. Sun täytyy jatkaa tätä pian, että saan sisälläni möyrivän ahdistuksen ja tuskan pois. (:D?) Tää oli niiiin ihana, voi että noi Kimin hiukset ja Nakan mekko ja kaikki! ^^ Olen aina tiennyt Raali, että sinussa on mielikuvitusta enemmän kuin (tähän joku vertaus). Siis niin mahtava juoni ja kaikkee, tätä oli helppo lukea ja muutenkin tää on niin upea! n___n Kyllä ne jotkut vaan osaa. ♥
  Tämä "järkyttävän pelottava mulkosilmäinen violetti kasa" kuittaa nyt. :D Voi että mä repesin sille. xD

  VastaaPoista
 7. Vaatii kyllä totuttelua noihin chipeihin, mut ihana tarina :33 <3

  VastaaPoista
 8. Wow, mahtava kuvatarina! ♥ :D Kyllä sä osaat sitten keksiä noita tarinoita ja niihin just upeita juonia n____n <3 Luin tietenkin koko tarinan, ja oli niin hyvin keksitty että! Kim on tosi suloinen ilmestys, ja tietenkin Nakakin siis on ♥ Nakalle sopii nuo uudet simmut <3 Ja ihanan mekkosenkin olit ostanut >u< ♥ Kyllä sulla pitäis oikeesti olla ainakin sata lukijaa enemmän! :o Tää on vaan niin mahtava blogi, ja sä oot kanssa, kun teet tästä blogista just tällassen upean! (ja oot tietty muutenkin :D) Kuvien laatu oli taas parhaimmistoa c: Nukkejen asennot olivat tosi luontevia ja hienoja, sit noi kaikki kuvat olivat tosi hienoja! Noikin mitkä kuvat oli tavallaan niinkuin Kimin menneisyydestä, niin oli toooooosi hienoja, sä osaat muokata kuvia niin hyvin! Sit sä osaat kuvatakin niin täydellisesti! ♥ c: Oikeesti, sun on se jo tajuttava, tai mä tuun jonain demonina riivaamaan sun mieleen ja pistämään sen sun päähäs :D:D:D xD nojoo, mutta siis, oli UPEA postaus! :3 Oli eritttäin mukava lukea, kiitoos ^^" ♥

  .. btw .. tein uuden postauksen tossa pari päivää sitten, niin jos haluut käydä lukasemassa? :3

  http://nukketarina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Awwwwsss♥ Nakan chipit ovat ihanat ! + Toi kuvatarina, aivan MAHTAVA ! + Kim on ihana sen hiukset ja silmät ♥♥♥ !

  VastaaPoista
 10. oooh, miten jännä ! owo <3 tykkäsin tosi paljon ~ Nakalle sopii täydellisesti noi chipit >w< <3

  VastaaPoista
 11. JAAAAWWW <33 tooosi ihana ja koskettava tarina >3 Kim taitaa ollakkin aika pahis?? :3 Odotan innolla jatkoa >u<

  VastaaPoista
 12. Noi chipsit sopii Nakalle tosi hyvin o u o
  Ihmettelinki tossa tarinan alussa, että ''Naka näyttää jotenki erilaiselta'', olin siis oikeassa ò u ó jotenkin jännästi o__o

  Upea kuvatarina~
  Ei mitään paineita jatkon kanssa, mutta odotan innolla~
  Ja Kim on sulone pikku tappajan-alku ^^

  http://amiespullips.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. Vooivoivoi Nakan simmut on iihanat! <3
  Ja edelleen oot niin älyttömän hyvä tekee kuvatarinoita, et en voi muuta ku kattoo näit vaan suu ammollaan! O u O
  Tää oli niiiiin paras, samoin edellinen ja sitä edellinen! <3<3 OwO

  www.LoveForPullip.blogspot.com

  VastaaPoista
 14. Ihan SAIRAAN jännittävä tarina! Ihanat noi nakan simmut! Alussa kun katoin nii ihmettelin et oonko jättäny jotai postausta välistä ku sil oli erilaiset simmut :DD! Jatkooo nopeeeeeeeee!!!!!! :DDDDDDDD ps. sul on ihana blogiii <3

  VastaaPoista
 15. Ihana tarina. ♥3♥

  dollsarefantasy.blogspot.fi

  VastaaPoista

kommentoithan? ;3 ♥